Geen zin of tijd om na het werk nog te gaan sporten? Dit klinkt bij veel werknemers bekend in de oren. En dat terwijl sporten een positief effect heeft op werknemers. Mensen die bewegen zijn productiever, omdat de cognitieve vermogens dan beter in staat zijn om met stress om te gaan. Daardoor voelen ze zich beter en zijn minder vermoeid. Door sport is er minder verzuim, beter werkvermogen en hogere productiviteit. Ook is het bevorderend voor de teamspirit, werksfeer en het imago van uw onderneming.

Welke training bied ik aan? Ik bied een cirquittraining, stations training of bootcamp aan voor alle werknemers die graag wat aan hun gezondheid willen doen d.m.v. sporten. Er wordt gewerkt aan de conditie van het lichaam waarbij de kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen verbeterd worden. Door de verschillende trainingen en oefeningen die ik iedere training aanbied, blijven de trainingen uitdagend en verrassend. Ook komen er verschillende spelvormen aan bod. Na een aantal trainingen gaan de werknemers merken dat de conditie aanzienlijk verbeterd. Omdat niet iedereen hetzelfde sportniveau heeft, bied ik per oefening meerdere differentiaties aan zodat het sporten voor iedereen leuk en vooral haalbaar is. Dus iedereen kan meedoen!

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik kom tijdens of na het werk op afgesproken tijd naar uw bedrijf om buiten op de parkeerplaats of, indien er ergens binnen plek is, de training geven. Deelnemers nemen een strippenkaart af die een half jaar geldig is. Werkgevers zouden ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van het vitaliteitsbudget of het inzetbaarheidsbudget.

Wil je als werkgever je werknemers ook de kans geven om gezond en fit te worden? Neem dan contact met mij op voor een gratis proeftraining op de werkvloer.